Vaikuttajille

Tapamme ajatella

Me uskomme, että tasokkaat vaikuttajat ja brändit eivät kohtaa Suomessa riittävän hyvin. Siksi perustimme Done Digitalin. Useimmilla tiimimme jäsenillä on yli kymmenen vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä.

Tarjoamme vaikuttajille vapauden keskittyä siihen, missä haluavat, oli se sitten digitaalisen sisällön luonti, ammattitason urheilu tai esiintyminen.

Meillä säästät aikaa ja vaivaa yhteistyökuvioiden sopimusneuvotteluissa ja toimialoihin tutustumisessa. Mielestämme kohdeyleisö on tyytyväinen, kun vaikuttaja voi hyvin.

Tavoitteemme on rakentaa aktiivisesti uusia yhteistöitä vaikuttajien ja yritysten välille siten, että molemmat osapuolet hyötyvät.

Vaikuttajamme

Yhteistyökumppaneistamme löytyy jo lukuisia tunnettuja urheilijoita, sosiaalisen median vaikuttajia ja julkisuuden henkilöitä.

Tavoitteemme on löytää kullekin vaikuttajalle juuri sopivia projekteja, jotka auttavat kehittämään myös vaikuttajan omaa profiilia.

Asiakkaamme

Asiakkaitamme ovat pääosin kotimaiset ja Suomessa toimivat kansainväliset yritykset.

Tapamme työskennellä asiakkaidemme kanssa on proaktiivinen: ehdottamalla toimivia yhteistyömahdollisuuksia, pääsemme suunnittelemaan kampanjoita usein alusta alkaen. Näin voimme varmistaa, että sekä vaikuttajan että yrityksen etu toteutuu.

Esimerkkejä yhteistöistä

Amin Asikainen
Biohit Healthcare
Kerttu Niskanen
Real Snacks
Anne Kukkohovi
Prime Hotels
Shirly Karvinen
Harmonia